‘Met een ondernemende mindset creëer je veel kansen’

Rudy Nicola (29) studeerde in 2018 af aan de opleiding Media & Entertainment Management (nu Creative Business) bij Hogeschool Inholland Haarlem. Inmiddels verrijkt hij met zijn onderneming levens van mensen met waardevolle verhalen. Hij neemt ons mee in zijn learnings én geeft tips.

Twintiger Rudy vraagt in zijn podcast naar de levenslessen van ouderen. ’We zijn opgevoed met het idee dat alles kan. Dat brengt een hoop druk met zich mee’

Voor podcastmaker Rudy Nicola is persoonlijke ontwikkeling een leerschool waaraan hij geen einde ziet komen. Daarbij kunnen levenslessen van de oudere generatie van waarde zijn.

Haarlemmer Rudy maakt samen met ouderen een podcast over levenslessen: ‘Zij weten wat écht belangrijk is’ missie

Rudy Nicola is een ervaren radio- en podcastmaker uit Haarlem. Misschien ken je hem al van zijn social media platform Growvibes waarin hij jongvolwassenen wil inspireren op het gebied van persoonlijke groei en timemanagement. Zijn nieuwe podcast Tijdwijzer sluit hier helemaal op aan, want hierin gaat Rudy in gesprek met ouderen over wat echt belangrijk is in het leven. Klinkt inspirerend!

Sandra van Nieuwland en Hans Goes in nieuwe Haarlem105 talkshow Zomergroet

It’s a wrap! De eerste Zomergroet, een reeks televisietalkshows vanaf DeDAKKAS in Haarlem, staat erop; klaar om in augustus online en op tv te worden uitgezonden. Daarna gaat talkshowhost Rudy Nicola wekelijks, de hele zomermaand, in gesprek met gasten van verschillend pluimage op het hoogste puntje van het Haarlemse Rooftop Restaurant.